Echipa

Andreea Niculae - RIAN&Partners

Andreea NiculaeManaging Partner

Cu un background de peste 15 ani în domeniul resurselor umane, Andreea a parcurs toate etapele profesionistului de HR în industria auto, ocupând roluri de manager, mentor, negociator în relații sociale și consultant în Johnson Controls, una dintre cele mai importante companii americane producătoare de componente auto.

Din dorința de a oferi servicii de Resurse Umane bazate pe etică și responsabilitate profesională, Andreea astăzi pune umărul activ la coordonarea echipei de profesioniști RIAN&Partners, împreună reușind să ofere plus valoare tuturor proiectelor încredințate.

În calitate de coach acreditat, Andreea își aduce întreaga experiență acumulată de-a lungul timpului, susținând astfel proiecte în cea mai sensibilă zonă a unei organizații, cea a relațiilor interumane.

Irina Răduţă - RIAN&Partners

Irina RăduțăManaging Partner

Înrolată în HR-ul din automotive în urmă cu peste 11 ani, Irina a performat de-a lungul timpului în funcţii de SR Recruiter, Head of Communication & Recruitment, Grup Recruitment Manager și HR Business Partner in companii automotive multinaționale din România.

După 7 ani petrecuți în echipa grupului Renault România, timp în care a experimentat cele mai frumoase povești de succes ale business-ului românesc, Irina a decis să-și investească  întreaga pasiune în RIAN&Partners, punând accent pe proiectele Executive search, training și consultanță în Resurse Umane.

Coach acreditat, Irina este implicată în prezent în proiecte de dezvoltare a potențialului uman, atât pe partea de life, cât și de business coaching.

Cristina Ghiorghiulescu - RIAN&Partners

Cristina GhiorghiulescuMass Recruitment Coordinator

Absolventă a Facultății de Drept din București, Cristina este membră a echipei RIAN&Partners din anul 2012.

Încă de la începutul activității sale profesionale în cadrul agenției, Cristina a gestionat zona de mass recruitment și leasing de personal, manifestând profesionalism, creativitate și inventivitate în derularea proceselor de recrutare și selecție.

De asemenea, Cristina a contribuit activ la start-up-ul a două mari fabrici din industria de automotive din județul Argeș.

Paul Butaru - RIAN&Partners

Paul ButaruManager Agenție

Manager al agenției de recrutare si executive search RIAN&Partners, Paul are expertiza de peste 5 ani în recrutarea din mediul industrial.

Cu un portofoliu variat ce cuprinde poziţii în zona de Production, Engineering, Purchasing, HR şi Finance, Paul gestionează în prezent proiectele de middle şi top management, cât şi proiectele de specialişti de nişă din mediul automotive. Coordonand atat echipa de talent acquisition, cat si cea de mass recruitment, pentru clienţii agenţiei noastre, Paul are un rol activ de Business Partner.

Absolvent al Facultăţii de Litere din Piteşti, anterior venirii la RIAN&Partners, Paul a activat în cadrul uneia dintre cele mai importante companii din industria auto argeşeană.

Livia Roșioru - RIAN&Partners

Livia RoșioruTechnical Recruiter

Absolventă a Facultății de Psihologie și a Masterului de Resurse Umane, Livia este Senior Recruiter în echipa RIAN&Partners, având peste 900 de interviuri la activ, 70 de proiecte închise de middle şi top management, precum şi specialiști sau juniori în inginerie.

Pasionată de recrutare și psihologie, Livia caută să găsească în permanență cel mai bun mix între cerințele postului și profilul candidatului, fiind convinsă că perfecționarea și învățarea continuă reprezintă cheia succesului.

Andreea Rinceanu - RIAN&Partners

Andreea RînceanuTechnical Recruiter

Pasionată de voluntariat, Andreea a absolvit Facultatea de Comunicare și Jurnalism debutând ca Stagiar în cadrul RIAN&Partners, în 2015.

Având o evoluție rapidă în cadrul companiei, Andreea este astăzi Technical Recruiter în echipa de Talent Aquisition, gestionând cu succes proiecte de inginerie, design industrial, proiecte financiare și IT pentru companii multinaționale din industria auto.

Cornelia Rebej - RIAN&Partners

Cornelia RebejTechnical Recruiter

Absolventă a Facultății de Asistență Socială și a Masterului de Resurse Umane, Cornelia este Technical Recruiter în cadrul echipei de Talent Acquisition. Având background în recrutarea din domeniul IT, Cornelia gestionează cu succes în prezent proiecte de junior și specialiști în inginerie pentru companii multinaționale din industria auto.

Adriana Penescu - RIAN&Partners

Adriana PenescuMass recruitment Specialist

Din 2010 s-a ocupat de coordonarea și implementarea cu succes a patru proiecte europene ce aveau drept scop recrutarea, formarea, consilierea și orientarea în carieră. Absolventă a Facultății de Științe Socio-Umane din Pitești,  Adriana s-a implicat în proiecte de egalitate de șanse și de scriere a unor planuri de afaceri pentru dezvoltarea antreprenoriatului feminin.

La RIAN&Partners gestionează proiecte de mass recruitment pentru companii din industria auto din Argeș.

Patricia Ioana Grigore - RIAN&Partners

Patricia Ioana GrigoreTechnical Talent Sourcer

Studentă a Masterului de Traductologie, Patricia ocupă în prezent poziția de Technical Talent Sourcer în cadrul echipei de Talent Acquisition, debutând ca Stagiar la RIAN&Partners, încă din primavara anului 2017.

Ioana Iordache - RIAN&Partners

Ioana IordacheMass Recruitment Specialist

Absolventă a Facultății de Sociologie și a Masterului de Comunicare Managerială și Resurse Umane – SNSPA București, Ioana ocupă funcția de Mass Recruitment Specialist în cadrul echipei RIAN&Partners.

Cu un background de  3 ani în domeniul HR Admin și Health&Safety, Ioana a acceptat provocarea de a gestiona proiecte de mass recruitment pentru companii din industria automotive.